Meatvill - Магазин м'ясних делікатесів
Топ продажiв

Джерки свинина класична крафт 50г

  • В наявності
  • 50грн.

Упаковка: Крафт
Вага: 50г
50г
50г - 50грн.
100г
100г - 95грн.
500г
500г - 466грн.
1кг
1кг - 931грн.

Зустрічайте нове слово у світі закусок – наші джерки зі свинини. Ми раді представити вам натуральну та ароматну закуску, яка буде задовольняти ваш апетит і приносити насолоду в кожному укусі.

Що робить наші jerky особливими? Ми дбайливо вибираємо найніжніше м'ясо свинини, щоб запропонувати вам чудовий продукт найвищої якості. Потім ми маринуємо його в унікальній суміші спецій, які надають м'ясу глибокого аромату та неповторного смаку.

Джерки зі свинини – це не лише смачно, а й корисно. Будучи багатим джерелом білка, вони стануть ідеальним перекушуванням для активного способу життя. Без глютену, штучних барвників та консервантів, вони підходять для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і хоче насолодитися чудовим смаком.
Який термін придатності "класичних" джерків з свинини?
Свиннi джерки мають термін придатності 3 місяці у вакуумній упаковці та один місяць у крафтовій упаковці, за умови зберігання у прохолодному, темному місці.
Як зберігати "класичні" свиннi джерки?
Свиннi джерки слід зберігати у прохолодному, темному місці. Найкраще зберігати їх у холодильнику або морозильній камері. Але можна зберiгати i без холодильника.
З чого роблять "класичні" свиннi джерки?
Свиннi джерки виготовляються з не жирного свинячого м'яса, спецій: паприки, часнику, коріандру, перцю.
Яка калорійність і харчова цінність "класичних" свинячих джерків?
Калорійність свинячих джерків становить приблизно 450 калорій на 100 грамів. Їх харчова цінність: білки - 30 г, жири - 15 г, вуглеводи - 10 г.
Чи містять свиннi "класичні" джерки які-небудь алергени?
Свиннi джерки можуть містити алергени, одним із них є свинячий білок.
Наскільки гострі свиннi "класичні" джерки?
Свиннi джерки не мають вираженого гострого смаку, вони підійдуть всім любителям цього делiкатесу.
З чим можна подати свиннi "класичні" джерки?
Свиннi джерки можна подавати як закуску, перекус або в складі салату. Також свиннi джерки можна використовувати в якості начинки для бутербродів або сендвічів.
Харчова цінність джерок "класичних" зі свинини:
Розрахунок на: 100 г
Калорії: 450
Білки: 30 г
Жири: 15 г
Вуглеводи: 10 г
Енергетична цінність може відрізнятися від зазначеної.
Характеристики
Вид по способу обрабки Сушене
Використання До пива, до вина, в похід, для перекусу
Термiн придатностi, мiс 1
Ґатунок Вищий
Вага, г 50
Пакування Крафт
Тип м'яса Свинина
Країна виробництва Україна

Купували кiлька разiв, менi трохи жирнуватi, але чоловiку подобається.

Показано від 1 до 1 з 1 (всього сторінок: 1)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

З цим товаром найчастiше купують

Рекомендуємо почитати

Про джерки

Про джерки

Історія виникнення джерок Джерки походить від найдавніших часів, коли люди були змушені знаходити способи збереження м'яса на періоди голоду або довгих походів. Перші згадки про сушене м'ясо зустріч..

Telegram
Instagram
Viber
Mail