Meatvill – м'ясні делікатеси від виробника
(096)340-36-35
Пн-пт з 9:00 до 18:00

Джерки курка класична крафт 1кг

  • В наявності
  • 710грн.

Упаковка: Крафт
Вага: 1кг
50г
50г - 39грн.
100г
100г - 73грн.
500г
500г - 355грн.
1кг
1кг - 710грн.

Нова Пошта
Доставка у відділення - 70грн.
Доставка кур`єром на адресу - 105грн.
Доставка в поштомат - 70грн.
Укрпошта
Доставка у відділення - 40грн.
Meest
Доставка у відділення - 50грн.
Онлайн-оплата карткою, Google Pay або Apple Pay
Оплата при доставці
Оплата по реквiзитам IBAN

Який термін придатності "класичних" курячих джерків?
Курячі джерки мають термін придатності 3 місяці у вакуумній упаковці та один місяць у крафтовій упаковці, за умови зберігання у прохолодному, темному місці.
Як зберігати "класичні" курячі джерки?
Курячі джерки слід зберігати у прохолодному, темному місці. Найкраще зберігати їх у холодильнику або морозильній камері. Але можна зберiгати i без холодильника.
З чого роблять "класичні" курячі джерки?
Курячі джерки виготовляються з курячого фiле, спецій: паприки, часнику, коріандру, перцю.
Яка калорійність і харчова цінність "класичних" курячих джерків?
Калорійність курячих джерків становить приблизно 300-400 калорій на 100 грамів. Їх харчова цінність: білки - 50 г, жири - 10 г, вуглеводи - 5 г.
Чи містять курячі "класичні" джерки які-небудь алергени?
Курячі джерки можуть містити алергени, одним із них є курячий білок.
Наскільки гострі курячі "класичні" джерки?
Курячі джерки не мають вираженого гострого смаку, вони підійдуть всім любителям цього лакомства.
Які вкуси курячих джерок є в наявності?
В наявності є різноманітні смаки курячих джерок, такі як класичні, гострі, з часником, з травами і т. д.
З чим можна подати курячі "класичні" джерки?
Курячі джерки можна подавати як закуску, перекус або в складі салату. Також курячі джерки можна використовувати в якості начинки для бутербродів або сендвічів.
Харчова цінність джерок "класичних" з курки:
Розрахунок на: 100 г
Калорії: 350
Білки: 50 г
Жири: 10 г
Вуглеводи: 5 г
Енергетична цінність може відрізнятися від зазначеної.
Характеристики
Вид по способу обрабки Сушене
Використання До пива, до вина, в похід, для перекусу
Термiн придатностi, мiс 1
Ґатунок Вищий
Вага, г 1000
Пакування Крафт
Тип м'яса Курка
Країна виробництва Україна

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендуємо почитати

Про джерки

Про джерки

Історія виникнення джерок Джерки походить від найдавніших часів, коли люди були змушені знаходити способи збереження м'яса на періоди голоду або довгих походів. Перші згадки про сушене м'ясо зустріч..

Telegram
Instagram
Viber
Mail