Meatvill - Магазин м'ясних делікатесів

Джерки мiкс 4 в 1 класичнi вакуум 400г

  • В наявності
  • 371грн.


Який термін придатності мікса джерок "класичних"?
Джерки мікс "класичні" мають термін придатності 3 місяці у вакуумній упаковці та один місяць у крафтовій упаковці, при зберіганні у прохолодному, темному місці.
Як зберігати "класичні" джерки мікс?
Джерки мікс слід зберігати у прохолодному темному місці. Найкраще зберігати їх у холодильнику або в морозильній камері. Але можна зберігати і без холодильника.
З чого роблять "класичні" джерки мікс?
Джерки мікс виготовляються з м'яса вищого гатунку: курячого, свинячого, індичого та яловичого, а також спецій: паприки, часнику, коріандру, перцю.
Яка калорійність та харчова цінність міксу "класичних" джерок?
Калорійність джерків мікс "класичні" складає близько 810-950 калорій на 400 грам. Їхня харчова цінність: білки – 120 г, жири – 37 г, вуглеводи – 10 г.
Чи містять "класичні" джерки мікс якісь алергени?
Джерки мікс "класичні" можуть містити алергени, одним із них є м'ясний білок.
Наскільки гострі "класичні" джерки мікс?
Джерки мікс "класичні" не мають вираженого гострого смаку, вони підійдуть усім любителям цих ласощів.
З чим можна подати "класичні" джерки мікс?
Джерки мікс "класичні" можна подавати як закуску, перекушування або у складі салату. Також їх можна використовувати як начинку для бутербродів або бутербродів.
Харчова цінність джерок "класичних" з курки:
Розрахунок на: 100 г
Калорії: 350
Білки: 50 г
Жири: 10 г
Вуглеводи: 5 г
Харчова цінність джерок "класичних" зі свинини:
Розрахунок на: 100 г
Калорії: 450
Білки: 30 г
Жири: 15 г
Вуглеводи: 10 г
Харчова цінність джерок "класичних" з яловичини:
Розрахунок на: 100 г
Калорії: 400
Білки: 40 г
Жири: 10 г
Вуглеводи: 5 г
Харчова цінність джерок "класичних" з індички:
Розрахунок на: 100 г
Калорії: 300
Білки: 35 г
Жири: 5 г
Вуглеводи: 5 г
Енергетична цінність може відрізнятися від зазначеної.
Характеристики
Вид по способу обрабки Сушене
Використання До пива, до вина, в похід, для перекусу
Термiн придатностi, мiс 3
Ґатунок Вищий
Вага, г 400
Пакування Вакуум
Тип м'яса Яловичина, свинина, індичка, курка
Країна виробництва Україна

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

З цим товаром найчастiше купують

Рекомендуємо почитати

Про джерки

Про джерки

Історія виникнення джерок Джерки походить від найдавніших часів, коли люди були змушені знаходити способи збереження м'яса на періоди голоду або довгих походів. Перші згадки про сушене м'ясо зустріч..

Telegram
Instagram
Viber
Mail