Кабаноси гострi вакуум 100г
- Немає в наявності
-
70грн.
Кабаноси гострі – це справжнє задоволення для любителів гострої їжі. Їхній пікантний смак і аромат вразять ваші смакові рецептори, роблячи кожен шматочок справжнім вибухом смаку. Давайте розглянемо, чому кабаноси гострі стали такими популярними і чому вони заслуговують на вашу увагу.
Готування гострих кабаносів
Кабаноси гострі виготовляються із добірних шматочків м'яса, які маринуються в особливій суміші спецій та перців, щоб надати їм пікантного смаку та аромату. Після маринування вони сушаться або обсмажуються, зберігаючи свою хрумку текстуру та інтенсивний смак.
Пікантний смак та аромат
Кабаносі гострі відрізняються від звичайних кабаносів своїм гострим смаком та ароматом, які викликають великий інтерес серед любителів гострої їжі. Їхній пікантний смак додає відчуття екзотики і приносить задоволення кожному, хто любить пробувати нові смаки.
Ідеальний перекус для будь-якої вечірки
Кабаноси гострі – це ідеальне перекушування для будь-якої вечірки або зустрічі з друзями. Їх можна подавати як самостійну страву, так і частину закуски до напоїв. Їхній пікантний смак стане чудовим доповненням до будь-якого столу і займе гідне місце серед ваших закусок.
- Свинина не жирна 75%
- Свинина жирна 25%
- Сіль кам'яна
- Сіль нітритна
- Паприка гостра
- Нiзин
Характеристики | |
Вид по способу обрабки | Сушене |
Використання | До пива, до вина, в похід, для перекусу |
Термiн придатностi, мiс | 1 |
Ґатунок | Вищий |
Вага, г | 100 |
Пакування | Вакуум |
Солоність | Не викликають спрагу |
Гострота | Пікантні |
Тип м'яса | Свинина |
Країна виробництва | Україна |