Meatvill - Магазин м'ясних делікатесів

Джерки яловичина класична крафт 100г

  • В наявності
  • 122грн.

Упаковка: Крафт
Вага: 100г
50г
50г - 63грн.
100г
100г - 122грн.
500г
500г - 600грн.
1кг
1кг - 1199грн.

Який термін придатності "класичних" яловичих джерок?
Яловичі джерки мають термін придатності 3 місяці у вакуумній та один місяць у крафтовій упаковці, за умови зберігання у прохолодному, темному місці. Але можна зберiгати i без холодильника.
Як зберігати "класичні" яловичі джерки?
Яловичі джерки слід зберігати в прохолодному, темному місці. Найкраще зберігати їх у холодильнику або морозильній камері.
З чого зроблені "класичні" яловичі джерки?
Яловичі джерки робляться з яловичого\телячого м'яса вищого гатунку, спецій: паприка, часник, коріандр, перець.
Які калорійність та харчова цінність "класичних" яловичих джерок?
Калорійність яловичих джерок становить близько 300-400 калорій на 100 грам. Харчова цінність джерок білки: 50 г, жири: 10 г, вуглеводи: 5 г.
Чи є в яловичих "класичних" джерках якісь алергени?
Яловичі джерки можуть містити алергени, один з них яловичий білок.
Наскільки гострі яловичі "класичні" джерки?
Яловичі джерки не гострі, вони підійдуть усім любителям цих ласощів.
Які смаки яловичих джерок є?
В наявності є різні смаки яловичих джерок, такі як класичні, гострі, з часником, з травами і т.д.
З чим можна подати яловичі "класичні" джерки?
Яловичі джерки можна подати як закуску, перекус або у складі салату. Також яловичі джерки можна використовувати як начинку для бутербродів або сендвічів.
Харчова цінність джерок "класичних" з яловичини:
Розрахунок на: 100 г
Калорії: 350
Білки: 50 г
Жири: 10 г
Вуглеводи: 5 г
Енергетична цінність може відрізнятися від зазначеної.
Характеристики
Вид по способу обрабки Сушене
Використання До пива, до вина, в похід, для перекусу
Термiн придатностi, мiс 1
Ґатунок Вищий
Вага, г 100
Пакування Крафт
Тип м'яса Яловичина
Країна виробництва Україна

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

З цим товаром найчастiше купують

Рекомендуємо почитати

Про джерки

Про джерки

Історія виникнення джерок Джерки походить від найдавніших часів, коли люди були змушені знаходити способи збереження м'яса на періоди голоду або довгих походів. Перші згадки про сушене м'ясо зустріч..

Telegram
Instagram
Viber
Mail